Jij ook?


Kappersstoel huren

in Amsterdam

Ben je een zelfstandige kapper en wil je een kappersstoel huren in Amsterdam? Bij The Hair Compass hebben we ruimte voor een haarstylist die klaar is om door te groeien. Een salon stoel huren bij een bestaande kapsalon betekent dat je zelf de baas bent over je eigen werk, werktijden, producten, gereedschap, vakantie en natuurlijk je tarieven. De basis van de salon is er al, dus je hoeft niet te kijken of er ergens een kapsalon te huur is. Het gaat puur om het huren van een werkplek, namelijk een kappersstoel huren, waar jij als hairstylist en kapper je magie kunt uitoefenen. Is stoelverhuur bij een kapper iets voor jou? Dan hebben wij misschien wel dé plek voor je! Hieronder vertellen we je meer over een kappersstoel huren bij onze zaak in Amsterdam.


Stoel huren kapsalon: zo werkt het
Een ZZP kapper inhuren, is iets waar wij bij The Hair Compass heel blij van worden. Ook de ondernemers en freelancers die bij ons knippen, stylen, kleuren en krullen, plukken de vruchten van een kappersstoel huren. Vrijheid en ontwikkeling staan namelijk voorop; iets wat steeds meer mensen belangrijk vinden. Wij ook!
Wij verhuren kappersstoelen aan professionele kappers en freelancers, waarbij er verschillende specialiteiten binnen de salon zijn. De ene kapper is gespecialiseerd in kleuren, terwijl de ander een voorkeur heeft voor föhnen en/of styling. Voor alle talenten is een stoel in de kapsalon te huur. Welke specialiteit kun jij toevoegen aan The Hair Compass?
Wanneer je kiest voor een kapper stoel huren bij ons, dan kijken we samen met jou naar variabele werktijden en vakantiedagen. Heb je de voorkeur om op bepaalde dagen te werken en/of vrij te zijn? Dan zorgen we samen voor een passend werkrooster bij een kappersstoel huren. Op die manier houd je de vrijheid over je eigen werktijden; een van de grootste redenen voor freelancers en professionele kappers om voor de huur van een kappersstoel te gaan. Kun je her en der nog wel een beetje coaching gebruiken? Ook dat is geen probleem: onze ervaren kappers en stylisten helpen je graag in je ontwikkeling. Kom vooral eerst een keer langs in onze prachtige salon voordat je meteen kiest om een stoel te huren in de kapsalon.

Voordelen van een kappersstoel huren
Een kappersstoel huren biedt diverse voordelen. Het grootste voordeel? Je werkt als zelfstandige kapper in een prettig team met gepassioneerde collega’s op een mooie werkplek. Dat betekent dat je zelf niet op zoek hoeft naar een kapsalon die te huur is, of te koop staat. Naast het feit dat je dat veel zoekwerk en energie kost, betekent het dat je veel voordeliger uit bent. Een stoel huren in een kapsalon is immers veel goedkoper dan een heel pand huren! Natuurlijk is dat niet het enige voordeel van een kappersstoel huren. Wat dacht je van de mogelijkheid om jezelf als knippende, krullende of föhnende ondernemer te ontwikkelen?
Als zelfstandig ondernemer kom je namelijk terecht in een professioneel team van kappersen haarstylisten, ieder met een eigen specialisme. Waar de één al jaren aan de slag is als freelancer binnen deze branche is de ander net begonnen met een kappersstoel huren.
Deze diversiteit zorgt voor een plek met een goede en veilige werksfeer waarin geen enkele vraag gek of fout is. Je kunt je vast wel voorstellen dat een kappersstoel huren op zo’n locatie een boost voor je zakelijke en persoonlijke ontwikkeling kan betekenen! De salon biedt hierbij genoeg ruimte voor het bedienen van meerdere klanten tegelijk. Je huurt namelijk twee kappersstoelen per dag, voor de prijs van een. Daardoor kunnen kappers twee klanten tegelijk bedienen; bijvoorbeeld tijdens het in laten werken van een kleur.

Je kunt dus je eigen werktijden indelen, je eigen tarieven bepalen en meer klanten per dag verzorgen, zonder commissie af te staan aan de eigenaar van de salon.
Een kappersstoel huren bij The Hair Compass Amsterdam betekent dus zelfstandigheid en vrijheid op en top!

Stoelverhuur kapsalon prijzen bij The Hair Compass Amsterdam

Bij een stoel huren in een kapsalon ben je als kapper of stylist dus vrij in de keuzes die je maakt voor je onderneming. Je werkt namelijk als freelancer of zelfstandig ondernemer.
Omdat je geen pand hoeft te kopen of te huren en alleen rekening hoeft te houden met een kappersstoel huren, zijn dat de enige vaste maandelijkse kosten die je hebt. De stoelverhuur kapsalon prijzen liggen een stuk lager dan wanneer je iedere maand geld moet betalen voor de huur of de hypotheek. Als zzp’er in de branche zorg je op deze manier dus voor weinig risico. Daarom is een kappersstoel huren geschikt voor ervaren kappers én voor beginnende kappersstoel huurders.

Nieuwsgierig naar welke stoelverhuur kapper kosten daarbij komen kijken? De totale kosten van een kappersstoel huren, hangt af van het aantal dagen dat je zo’n stoel wil huren. Bij The Hair Compass werken kappers en haarstylisten die twee dagen per week werken, maar ook professionals die vier dagen of langer een salon stoel huren. Bedenk dus voor jezelf hoeveel werkdagen je per week nodig denkt te hebben. Op basis daarvan maken we samen een werkplanning zodat jouw agenda goed overeenkomt met de agenda van de salon.
Simpeler kan een kappersstoel huren eigenlijk niet! Neem voor de exacte stoelverhuur kapsalon prijzen vrijblijvend contact op met The Hair Compass.


Dit zeggen anderen over een kapper stoel huren

Je bent zeker niet de eerste kapper of haarstylist die kiest voor een kappersstoel huren. Zo huurt zelfstandige Naomi al een hele poos met plezier een stoel bij The Hair Compass. Zij werkte in het begin in loondienst bij de salon en is tegenwoordig als succesvolle ondernemer in de branche aan het werk.
Naomi heeft, zonder zelf grote investeringen te hebben hoeven doen, een eigen bedrijf kunnen starten zonder dat haar klanten van locatie moesten veranderen. Zij werkt tenslotte nog steeds in dezelfde salon!
Door ervoor te kiezen een salonstoel te huren, hoefde zij niet op zoek naar een plek om zelf een bedrijf op te starten. Zij kende de locatie immers al op haar duimpje en zij kon vanuit die positie gemakkelijk een kappersstoel huren.
Het groeipad dat Naomi heeft doorlopen, is niet uniek bij The Hair Compass. Wij bieden namelijk diverse mogelijkheden aan – voor zowel startende als ervaren ondernemers binnen de branche. De aangesloten kappers en stylisten mogen gebruik maken van de wasbakken, inclusief shampoo en conditioner. Wil je liever je eigen producten gebruiken bij een stoel huren in de kapsalon? Ook dat is gewoon mogelijk. Je zit nergens aan vast. En psst… in de salon beschikken wij over een fantastisch koffiezetapparaat waar iedereen vrij gebruik van mag maken. Dat zit gewoon bij de stoelverhuurprijzen in, net als een tweede stoel!

Is een kappersstoel huren iets voor jou?
Of bedien je liever twee klanten tegelijkertijd?
Een extra stoel is sowieso ook inbegrepen.

Wil je meer weten over een kappersstoel huren bij onze salon?
Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en wie weet zien we jou binnenkort bij The Hair Compass.