Brands

GUN JEZELF HET BESTE OP HET GEBIED VAN HAARVERZORGING

De topstylisten van The Hair Compass maken gebruik van de beste producten voor jouw haar. Wij kiezen voor vooraanstaande merken zoals Redken en Olaplex. 

Bij de keuze van haar-producten kijken we vooral naar de ingrediënten. We vinden het ook belangrijk dat je een keuze hebt uit verschillende producten, gebaseerd op keratine, proteïne en vocht. We willen je immers persoonlijk adviseren en niet iets opleggen dat niet bij jouw haartype je past. 

The Hair Compass werkt met de haarproducten van Redken en Olaplex.

REDKEN

Redken is wellicht het meest bekende en beste haarproduct merk met een ongekend breed assortiment op het gebied van haarverzorging en haarstyling. Met verschillende productlijnen is er op elk haargebied een lijn te vinden die past bij de haarwens.
De haarproducten zijn samengesteld op basis van proteïne, met een PH-waarde tussen 4,5 en 5,5. Hierdoor worden de haren beschermd en voldoende gehydrateerd.

Bij The Hair Compass gebruiken we producten van Redken voor geverfd haar en voor natuurlijk blond of donker haar. Daarnaast hebben wij speciale verzorgingsproducten voor krullend, beschadigd of poreus haar. Ook voor de mannen hebben wij een mooi assortiment van Redken Brews. We gebruiken shampoo, gel, paste en wax voor verschillende looks.

Wil je jezelf extra verwennen? Je haar extra verzorgen met een conditioner of haarmasker is geen overbodige luxe. Gun jezelf een haarmasker van Redken of Olaplex. De verzorgende maskers geven je haar extra voedingsstoffen waardoor je haar gezond en mooi blijft.

Van shampoos, maskers, haarkleuren tot en met mousse en haarlak. Alle haarproducten die wij gebruiken zijn van de gerenommeerde merken Redken en Olaplex. Hierdoor ben je verzekerd van een constante kwaliteit. Vergezeld door onze topstylisten haal je de beste versie van jezelf naar boven.