Naomi
Purple by Naomi

Naomi: “Ik ben gek op crazy colours”

“Ik word er zo blij van om klanten blij en mooi te maken en om mezelf te blijven ontwikkelen in het kappersvak!”, zo vertelt Naomi.

“Mijn specialisatie? Ik ben er gek op de haren van mijn klanten in crazy colours te kleuren. Paars, roze, groen, die kleuren gebruik ik nog het allerliefst. Vooral jongere klanten met een beetje lef kiezen voor die kleuren. Hun reacties achteraf zijn heel positief, het resultaat is vaak nog beter dan ze hadden verwacht.”

Wanneer Naomi compleet vrij zou mogen werken, zou ze haar klant een hele steile bob aanmeten, in regenboogkleuren. “Ooit koos ik zelf voor zo’n coupe en precies die mooie regenboogkleuren. ‘Echt iets voor jou’ waren de reacties uit mijn omgeving. “Ik heb twee maanden met steile bob en boogkleuren rondgelopen en was er super gelukkig mee!”.

Klanten komen bij Naomi terug voor kwaliteit van kleurstyling en de warme persoonlijkheid. Naast alle kleuren van de regenboog reist Naomi ook met andere, meer behoudende, kleuren mee. Zij wordt gewaardeerd om haar expertise in kleurkennis en styling.

“Life is too short to have boring hair”, aldus een enthousiaste Naomi.