OVER ONS

The Hair Compass: from Bali to New York

Omdat een bezoek aan de kapper meer is dan een knipbeurt ga je naar The Hair Compass. Wereldse geuren en kleuren komen tot leven in hartje Amsterdam. Maak van jouw kappersbezoek een korte uitstap naar een andere wereld en krijg ‘de look’ die bij jou past.

Bij The Hair Compass krijgt je het beste van het beste. Jouw behandelingen worden uitgevoerd door topkapsters die gebruik maken van de gerenommeerde haarproductmerken Redken en GHD en de hoofdmassages worden verrijkt met de etherische oliën van doTERRA.  Maak direct een afspraak bij The Hair Compass.

Voorgevel Kapper churchill-laan rivierenbuurt Amsterdam.
blow dry fohnen service bij kapper rivierenbuurt

Wie zijn wij

Specialisaties ontstaan uit liefde voor het vak. Dat kenmerkt de bedrevenheid van de kapsters van The Hair Compass. Van knippen, kleuren en stylen voor mannen en vrouwen tot en met het verzorgen van de hoofdhuid en het haar. Het kappersvak vereist kennis en ervaring en de beste kapsters werken bij The Hair Compass.

Je merkt al gauw onze liefde voor het vak. We nemen de tijd voor jou en maken van jouw kappersbezoek een beleving en een ontspannende ervaring.
We willen dat je opgeladen en met een glimlach de deur uitloopt en nog lang geniet van de look die bij jou past.

Allround expertise

Onze kappersbehandelingen sluiten aan bij jouw verwachtingen. Je stelt hoge eisen en wij leveren. Een persoonlijke benadering is onze standaard en daarbij zijn jouw wensen het uitganspunt.

Zo hebben we onze eigen hoofdhuidbehandelingen ontwikkeld waarbij 15 jaar professionele ervaring en productkennis langdurig resultaat bieden. Bovendien geven onze topkapsters kapsel- en kleuradvies op maat. Wij zijn transparant over de mogelijkheden, luisteren naar jouw (haar)wensen en geven een passend en verrassend advies waar je nog lang van gaat genieten.

Ook voor speciale gelegenheden ben je bij het gespecialiseerde team van The Hair Compass in vertrouwde handen. Wil je huidverzorging op maat, een ontspannende bindweefselmassage of ben je op zoek naar het perfecte bruidskapsel voor jouw speciale dag? Neem contact op met The Hair Compass en vertel ons jouw wensen.

WAAN JE EVEN IN EEN ANDERE WERELD

GENIET VAN INVLOEDEN UIT LONDEN, BALI, NEW-YORK & PARIJS

The Hair Compass neemt je mee op reis. Geniet van invloeden uit London, Bali, New York en Parijs en beleef de wereld in hartje Amsterdam.
In de salon worden de zintuigen geprikkeld. Het interieur, de geuren, behandelingen en de producten sluiten aan bij de wereldthema’s.

Sharing is caring

We geven om jouw welzijn. We waarderen onze medemens. We zijn betrokken bij het milieu. Wij geloven in het wereldconcept waarbij we zorg dragen voor elkaar en onze omgeving. Dit vooruitstrevende gedachtegoed is bij The Hair Compass geïntegreerd in de bedrijfsvoering en direct merkbaar voor jou als klant.

Bij The Hair Compass willen we de wereld zien, ruiken, proeven en voelen, maar we willen geen footprint achterlaten. Daarom nemen we concreet maatregelen. Voor elke bus haarlak die we gebruiken planten we een boom terug. Bovendien werken wij paperless: op onze leestafel zijn tablets beschikbaar voor inspiratie en gemak.

De mondiale wereld, dat zijn wij. We reizen, ontdekken, ervaren en leren. Bij The Hair Compass brengen we de geneugten van het leven dichterbij. In de salon waan je jezelf in London, Bali, New York en Parijs. Wij genieten hiervan en willen graag iets terug doen. Daarom zetten wij ons in voor ontwikkelingswerk zoals scholing in Afrika en hulp voor straatdieren in Azië. We prikkelen de zintuigen ook met deze thema’s. Foto’s, kunst, verantwoorde lokale snacks en Fair Trade producten zijn beschikbaar bij The Hair Compass. De opbrengsten gaan naar het goede doel. Zo delen we met de buurt en de wereld.